Svenska

Hej!

Jag heter Kim Holmberg och jag är en självlärd bildkonstnär och fotograf. Jag är också forskare, föreläsare, författare, make och pappa (inte nödvändigtvis alltid i den ordningen). Jag målar huvudsakligen med oljefärger och till mina verk hämtar jag inspiration från naturen och från årstiderna som konstant ändrar. Till detta lägger jag till en gnutta finsk melankoli och lite artistisk frihet och hoppeligen blir slutresultatet något som även du tycker om. Ibland vill jag dock lite leka med färger och testa olika tekniker och se vart det leder mig. Jag hoppas att mina verk tilltalar tittaren och att de kan finna sina egna berättelser och meningar i dem.

Du kan beställa köpa mina inramade oljemålningar genom att ta kontakt med mig med formuläret här eller med epost: info@artbykim.fi.

Teknik och material

Jag använder oljefärger av hög kvalitet som ger djupa färgnyanser och ett livligt slutresultat på tyget. Målningar är inramade (om det inte sägs annat) i antingen vita eller svarta ramar och det är färdiga att hängas på din vägg. Ibland gör jag ramarna själv och ibland köper jag färdiga ramar, beroende på vad jag tycker att passar till målningen.

Att köpa en målning

För att köpa en tavla ta kontakt med mig med formuläret här eller med epost: info@artbykim.fi . Betalningen kan göras via en banktransaktion (inom EU) eller med PayPal (utanför EU). Fraktavgifter tillkommer priset (inom Finland ca 10€, till Sverige ca 25€ och t.ex. till USA ca 50€). I de flesta fallen är det möjligt att skicka två tavlor för samma fraktavgift.

Retur och reklamation

Om du inte är nöjd med ditt inköp så får du returnera den inom 14 dagar och hela köpesumman returneras åt dig. Vänligen ta kontakt med mig innan du returnerar varan. Varan bör packas försiktigt och på samma sätt som den kommit till dig. Kostnader för att returnera varan återbetalas inte, om inte varan returneras för att den skadats på vägen till kunden.

Min konst