Paintings

Myynnissä olevia maalauksia

Maalaan pääasiassa öljyväreillä ja teoksiini ammennan inspiraatiota Suomen luonnosta ja muuttuvista vuodenajoista. Tähän lisään hitusen suomalaista melankoliaa ja vähän taiteellista vapautta ja toivon mukaan lopputuloksena syntyy jotain josta sinäkin pidät. Joskus haluan iloitella väreillä ja kokeilla uusia tekniikoita ja katsoa mihin prosessi vie minut. Toivon teosteni puhuttelevan katsojaa ja hänen löytävän niistä omat tarinansa ja tarkoituksensa.

Kaikki maalaukset toimitetaan kehystettyinä ja valmiina ripustettavaksi seinälle. Voit ostaa alkuperäisiä öljyvärimaalauksiani ottamalla yhteyttä minuun tällä lomakkeella tai sähköpostitse: info@artbykim.fi.


Tekniikka ja materiaalit

Käytän maalauksissani korkealaatuisia öljyvärejä jotka takaavat syvät värinyanssit ja eloisan lopputuloksen kankaalle. Taulut ovat kehystettyjä (ellei taulun yhteydessä toisin mainita) mustilla tai valkoisilla kehyksillä ja ne ovat valmiita ripustettavaksi seinälle. Joskus teen kehykset itse ja joskus ostan valmiita kehyksiä, riippuen siitä minkälainen kehys mielestäni parhaiten sopii tauluun.

Taulun ostaminen

Ostaaksesi taulun tai valokuvataulun niin ota yhteyttä joko tällä yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen info@artbykim.fi. Maksun voi suorittaa pankkisiirtona (EUn sisällä) tai PayPal maksuna (EUn ulkopuolella). Postituskulut lisätään hintaan (Suomessa noin 10€, Ruotsiin noin 25€ ja esimerkiksi Yhdysvaltoihin noin 50€).

Palautus ja reklamaatio

Jos et ole tyytyväinen ostamaasi taulun voit palauttaa sen 14 päivän sisällä ja palautan koko ostosumman sinulle. Ole ystävällinen ja ota minuun yhteyttä ennen kuin palautat taulun. Taulu pitää pakata huolellisesti ja samalla tavoin kun se saapui sinulle. Palautuksesta aiheutuneita kuluja ei korvata, ellei taulu ole vaurioitunut matkalla asiakkaalle ja se palautetaan sen vuoksi.